Taverna tarzı Yunan Gigantes tarifi – Los Angeles Times

admin

Administrator
Yetkili
Admin
Global Mod
Atina'daki yakın arkadaşlarımın birçoğunun bildiği gibi, Gigantes ile sınırda bir takıntım var.

Atina'daki en sevdiğim Taverna, sadece ilk 48 saat içinde yemek yediğim “mükemmellik yastıkları” olarak tanımlayabileceğim gigantes yapıyor. Fasulye inanılmaz derecede hassastır ve sos, rahat yiyecekler gibi hissedecek kadar ısınıyor ve ağır ama sağlıklı bir hoşgörü gibi hissedecek kadar sebze merkezli.

Bir ya da iki yıl önce, erkek egemen personel arasında genç, kadın ve İngilizce konuşan sunuculardan biri ile arkadaş olduğum zaman Taverna'da düzenli olma yolunda gittim. Kırık Yunanımda, sözlü olarak dikte edilmiş, çok çok teknesiz olmayan bir tarif-ish bir açıklama türünü koaksta etmeme yardımcı oldu. Kaliforniya'ya döndüğümde, bagajımda dev bir beyaz fasulye torbası paketledim, hemen fasulye oral tarihinin kutsal bir geçişi gibi hissettiğim ipuçlarını test etmek için çalıştım.

Uygulama ile bu tarif bu etkileşimden oluşan şeydir. Bunların bir tam sütlü Yunan yoğurt ve huysuz ekmeğin bir tarafı ile tadını çıkarın.

Pişirme süresi, fırının kurutulmuş fasulyelerin ısısını ve tazeliğini ne kadar iyi düzenlediğine bağlıdır. Fasulye daha büyükse, daha uzun süreceklerdir. Şeklini tutan ve parçalanmayan hassas, yumuşak, tereyağlı fasulye arıyorsunuz, ayrıca kalın bir sos ve üst tabakadaki bazı fasulye biraz “yanmış” veya doğrudan ısı maruziyetinden ekstra pişirilmiş. İlk ortaya çıkarılmamış pişirme süresinden sonra, fasulye dokusunu gerektiği gibi test etmek için periyodik olarak 10 dakikalık artışlarla kontrol edin.

Bu yemek hazırlığı için mükemmel bir tariftir: bu önde yapılabilir ve en az üç ila dört gün kalır. Ayrıca çok iyi donar ve yeniden ısıtır.