Origin Oyun Nasıl Yüklenir ?

Izettin

Global Mod
Global Mod
Nasıl Origin Oyunları Yüklenir?

Origin, EA Games'in dijital oyun dağıtım platformudur ve birçok popüler oyunu buradan satın alabilir ve oynayabilirsiniz. Ancak, platformun nasıl kullanılacağı ve oyunların nasıl yükleneceği konusunda hala belirsizlik yaşayanlar için, işte adım adım bir rehber:

1. Origin İndirme ve Kurulumu:

Origin'i kullanmaya başlamak için öncelikle resmi web sitesine gidin ve "İndir" veya "Hemen İndir" gibi bir seçeneği tıklayın. İndirme işlemi genellikle otomatik olarak başlayacaktır. İndirme tamamlandığında, dosyayı açın ve kurulum işlemine başlamak için talimatları izleyin. Kurulum sihirbazı size gereken adımları gösterecek ve Origin'i bilgisayarınıza kuracaktır.

2. Origin Hesabı Oluşturma:

Origin'i kullanabilmek için bir EA hesabına ihtiyacınız olacak. Hesap oluşturmak için, Origin istemcisini açın ve "Hesap Oluştur" veya "Giriş Yap" seçeneğini tıklayın. Ardından, gerekli bilgileri (ad, e-posta, şifre vb.) girin ve hesabınızı oluşturun. Hesap oluşturma işlemi tamamlandığında, e-posta adresinize bir doğrulama linki gönderilecektir. Bu linke tıklayarak hesabınızı doğrulayın ve işlemi tamamlayın.

3. Oyun Satın Alma:

Origin hesabınızı oluşturduktan sonra, oyun satın almak için platformda oturum açın. İstediğiniz oyunu bulun, satın almak istediğiniz sürümü seçin ve ödeme işlemini tamamlayın. Satın aldığınız oyunlar, Origin kütüphanenize eklenir ve buradan istediğiniz zaman erişebilirsiniz.

4. Oyun Yükleme:

Satın aldığınız oyunu yüklemek için Origin istemcisine geri dönün ve kütüphanenizde oyununuzun bulunduğundan emin olun. Ardından, oyunun yanında bulunan "Yükle" veya "İndir" düğmesini tıklayın. İndirme işlemi başlayacak ve oyunun boyutuna bağlı olarak bir süre alabilir. İndirme tamamlandığında, oyun otomatik olarak kurulacaktır.

5. Oyunu Başlatma ve Oynama:

Oyun yükleme tamamlandığında, Origin kütüphanenizden veya bilgisayarınızın masaüstündeki kısayoldan oyunu başlatabilirsiniz. Oyun başlatıldığında, oturum açma bilgilerinizi girmeniz istenebilir. Hesabınızla oturum açın ve oyunu oynamaya başlayın!

Sıkça Sorulan Sorular:

1. Origin'den Oyun Satın Alma ve İndirme Ücretli mi?

Evet, Origin'den oyun satın almak ücretlidir. Oyun fiyatları oyunun türüne, sürümüne ve piyasa koşullarına bağlı olarak değişebilir.

2. Origin'de Oyunlar Nasıl Güncellenir?

Origin'deki oyunlar genellikle otomatik olarak güncellenir. Ancak, manuel olarak güncellemeleri kontrol etmek ve indirmek için Origin istemcisindeki oyununuzu sağ tıklayıp "Güncelle" seçeneğini kullanabilirsiniz.

3. Origin'deki Oyunlar Neden İndirme İşlemi Sırasında Duruyor?

İndirme işlemi sırasında duraksamalar yaşanabilir, bu genellikle internet bağlantısı veya sunucu sorunlarından kaynaklanır. İnternet bağlantınızı kontrol edin ve gerekirse sunucu yoğunluğunu bekleyin.

Sonuç:

Origin, EA Games'in popüler oyunlarını satın alabileceğiniz ve oynayabileceğiniz bir platformdur. Bu adım adım rehberi izleyerek, Origin'i indirebilir, oyunlar satın alabilir ve yükleyebilirsiniz. Ayrıca, sıkça sorulan sorular bölümümüzde, olası sorunlarınıza çözümler bulabilirsiniz.