Melody Wine Barı Virgil Village'da kalıcı olarak kapanacak

admin

Administrator
Yetkili
Admin
Global Mod
Melody, virgil köy bungalovu, açık hava oturma odasına ve veranda yerleşen yemekler ile sürekli olarak, gelişmek için doğal şarap ve reçel sahibi Eric Tucker'ın türü-tür-taşıma DJ setlerine kapanıyor. Dinerlerinin merakı.

“Biz o kültüreldik [and] Kuşkusuz olmak istersen olabileceğiniz cinsiyet güvenli bir alan, ”dedi Tucker,“ insanları daha önce hiç sahip olmadıkları yiyeceklere maruz bırakmak ve şeflere parlama şansı vermek. ”

Tucker'a göre Melody, işte bir düşüş görmeye başladı. Hollywood Strikes 2023'te. Ocak yangınlarıgergin bir siyasi iklim ve LA'nın yüksek yaşam maliyeti olan bar-restoran “artık bunu yapamadı”.

“Artık yerlerin nasıl hayatta kaldığını görmüyorum,” dedi Tucker. “Bunu daha önce hiç yapmadım, bir işi kapattım. Ama bence benim için en özel şeylerden biri, hepsini kaybetmeden bu şeyden nasıl çıkabilirim?”

Melody'den önce Tucker, New York'ta bir İtalyan restoranı ve bar işletti. 2017'de eski karısı Paloma Rabinov ile Melody'yi açtı ve ilk başta şarap barı, Kaliforniya ve Fransız esintili bir menü ile tipik bir akşam yemeği hizmet formatı izledi. Ancak bir yıldan kısa bir süre sonra, Melody'nin finansal mücadeleleri onu ve Rabinov'u dönen bir pop-up formatına geçmeye teşvik etti. Bir seferde günler ve haftalar boyunca farklı şeflere ev sahipliği yapmaya başladılar-Meksika-Yahudi pop-up Malli bile iki yıllık bir ikamet kazandı-peynir, charcuterie ve diğer bar atıştırmalıkları sunan kısa bir ev menüsü ile.

Malli şefleri Elizabeth Heitner ve Nestor Silva, Melody'de Pastrami Tacos ve Yahudi ve Meksika mutfak geleneklerini harmanlayan diğer eşyalara hizmet ederek genişletilmiş bir pop-up ikametine sahipti.

(Mariah Tauger / Los Angeles Times)

Açılışın ilk birkaç yılı içinde Tucker, tamamen dünyanın her yerinden tedarik edilen doğal, düşük müdahale şaraplarından oluşan Melody'nin şarap listesini büyütmeye başladı, perakende satın alım için mevcut şişeler ve birçoğu 80 doların altında fiyatlandırıldı. Tucker bu zamanı Melody'nin “altın yılları” olarak nitelendirdi. Müşteriler, “her gece parti” olduğu saatlerce içeri girmeyi beklerken park yerinde şişe şişe içtiler. Amaç dinerlere yeni bir şey sunmak ve birçoğu henüz kendi restoranlarını açmamış olan yükselen şefler vermekti, denemek için bir alan – hepsi elbette büyük şarapla tamamlandı.

“Bir restoran değildik. Bir bar değildik,” Melody's'i oku Instagram Post Kapanış duyurusu. “Küçük bungalovumuza giren her birinize teşekkürler… her zaman en iyi saklanan bir deneyim-deneyim-deneyimi.”

Tucker, 16 Temmuz'da alanı geçici olarak yeniden açtığında, bungalov için bir alıcı beklerken Melody'nin kaygısız, ortak ruhunu korumayı umuyor.

“Her gece aslında bir” kira partisi “,” Instagram Post Melody'den Read. “Ucuz fiyatlarla çok az kural, haftada 6 gece bana bağlı kalmanızı teşvik edebilir.”

Melody'deki yemek odası müşterileri bir bungalov evine davet etti.

(Eric Tucker)

“Belki sadece bir” diğer çalışanla birlikte Tucker, yeniden açıldığında Melody'deki tek personel olacak. Pop-up alter egosu olarak pizza yapacak ve servis yapacak Çirkin turtaMelody'de daha önce görünüşler yaptı-bazı müşteriler pop-up'ın Tucker tarafından yönetildiğinin farkında değildi. Restoranı bu şekilde çalıştırmaya hazır olduğunu söyledi – yiyeceklerin kendisi daha az ya da başka hiçbir çalışanı ile – iki hafta ya da iki yıl sürüyor olsun, “zorundaysam”.

Yerel şarap endüstrisinde de çalışan uzun zamandır bir melodi müşterisi Princie Kim, “Melody, bir sürü farklı şarap tadımı açısından ayaklarımı ıslatmak için gerçekten biçimlendirici bir yerdi” dedi. “Orada hiçbir iddia havası yok … Haftanın çoğu gecesi, dikkatli olmak istiyorum, ama çok rahat ve çok insan, çiğ bir şekilde – ve melodi bana bunu her yönden veriyor.”

Melody, düzenli hizmetin son günleri için Çarşamba ve Perşembe günleri çirkin turta servis edecek, ardından cuma günü hamburger ve kızarmış tavuk pop-up küçük domuzcuk ve Hancock Park Butcher Stop'un Cumartesi günü kasaplıklarını takip edecek. Tucker, Melody'nin geçici yeniden açılmasının ne kadar süreceğinden emin olmasa da, daha sonra Los Angeles'tan ayrılmayı ve muhtemelen New York'a dönmeyi planlıyor.

Tucker, “Odaya bakmak ve burada tüm farklı insan türlerini birlikte görmek her zaman gerçekten ödüllendiriciydi” dedi. “Mükemmel değildik, ama olması gerekmiyordu.”