LA Times Reader Yanıtları: Favori Yemek Kitapları ve Tarifler

admin

Administrator
Yetkili
Admin
Global Mod
Felaketten kaçarken hangi paha biçilmez eşyaları alırsınız? Ocak ayında bölgede orman yangınları patladığında binlerce Angelenos'un cevap vermek zorunda kaldığı ayık bir soru.

Bu deneyim, yemek kitaplarına kendi duygusal bağlılığımızı ve yemek pişirmemiz üzerinde en fazla etkiye sahip olan başlıkları merak etti. Gıda yazarlarımız-ve bir avuç yerel şef ve mutfak figürü-yakın zamanda anıları, basılı broşürleri, koleksiyoncu eşyalarını ve gelecek sürümleri kapsayan 62 yemek kitabını topladı.

Ayrıca LA Times okuyucuları, yeterince alamadıkları tarifler de dahil olmak üzere en çok değer verdikleri yemek kitaplarını paylaşmaya davet ettik. İşte bazı yanıtları:

“Ayrıca Palisades Fire'da yemek kitabı koleksiyonumu da kaybettim. Kızlarım, yemek kitaplarımın bir resmini Instagram'larında yayınladı ve yemek kitapları ülkenin dört bir yanından gelmeye başladı” diye yazdı. Amy Lebenzon.

Lebenzon, Yotam Ottolenghi'nin iki favorisi olarak “Bol” ve “Bol Fore” adını veriyor ve özellikle Ottolenghi'nin Nohut ve Domates Ekmek Çorbası, Arpa ve Nar Salatası ve Lahana ve Kohlrabi Salata Tarifleri.

Barbara Thompson's en beş yemek kitabı ve tarifleri şunları içerir: Kate Lebo'nun “Pie School” dan Blueberry Lemon Verbena Galette; Ina Garten tarafından “Barefoot Contessa” dan kruvasan ekmek pudingi; Mark Bittman'ın “Her Şey Nasıl Yemek Yapılır” daki genel tarif talimatları; Betsy Balsley'nin “The Los Angeles Times California Yemek Kitabı” nın kremalı mısır ve sihirli havuç; ve John Clem'in “Nordstrom'da Eğlence Yemek Kitabı”.

“Palisades ateşinde tüm yemek kitaplarım yandı” diye yazdı Janet Davis. “Anna Thomas'ın birkaç gün batımı dergisi yemek kitapları ve 'Vejetaryen Epicure Kitabı 2' 'Yemek Yapma' 'nın iki (1976 ve 1998) kopyasını değiştirdim.”

Davis, “Tüm Şükran Günü yemeğimin 1998'de 'yemek pişirme Joy' baskısında yer imlerine ekleniyor: kızılcık sosu, elma, kremalı soğan, ıspanak salatası, sos. 1976 baskısında daha iyi bölünmüş bezelye çorbası tarifi var; ailem bir parti bekliyor.”

“Evim yandığında,” diye yazdı Kim JanssenTimes, “Bir gecede küçük bir kıyafet torbası ötesinde – kurtardığım kişisel mülkiyet, eşim ve ben on yıl önce Chicago'daki ilk yerimizi satın aldığımda bir yemek kitabıydı. Geçen yıl öldüğümde, bir sürü kopya yaptım. kapak.”

Amatör fırıncı Jim Potter– Eaton Fire'da evini kaybeden, beş temel ekmek kitabını anlatan: “Mükemmel Somun: Müre Ekmekleri, Tatlılar ve Daha Fazlası Bilimi” Maurizio Leo tarafından “Kendisini ekmek için bir yazılım mühendisi olarak bırakan bir ev fırıncısı. Leo'nun titiz analitik zihnini ve hayatının pişirme tutkusunu sergileyin.

“Kimya mühendisi olarak eğitilen Melissa Weller, Nancy Silverton'un temel 'La Brea Bakery'den' temel ekmeklerini pişirdikten sonra kariyer değiştirdi. Sonraki eğitimi ve Baş Baker olarak deneyimi, en azından değil, 'İyi bir fırında' tariflerinin hassasiyetinde gösteriyor. İhtiyacınız olan son Challah tarifine ve isteyebileceğiniz en iyi sabah zafer çöreklerine sahip.

“İlk ekmek kitabım Chad Robertson'ın 'Tartine' idi. Ve işte büyük ironi: Bu kitaptaki tarifler ve devam filmleri derinden belirsiz ve takip etmek imkansız. Yine de 'Tartine' bana ve sayısız başkalarına nasıl güzel ekmek yapmayı öğretti.

“Kral Arthur'un baş fırıncısı Jeffrey Hamelman, işine saygı ile yaklaşıyor. 'Ekmek' de yazıyor,” diye yazıyor, 'birçok fırının hayatında, fırının emeğine günlük daldırmadan muazzam bir iç haysiyet gelişiyor.' Bu, Hamelman'ın her zaman ve yararlı ipuçları ile yapılan bir ekmek için bir tarif istediğimde ilk kitap.

“Apollonia Poilâne, herhangi bir ekmek kitabı yazarının en iyi kökenli hikayesine sahiptir-Harvard'da bir birinci sınıf öğrencisi olarak Paris'teki en iyi fırını işletmesi ile rekabet edebilecek mi? Peter Reinhart ve éric Kayser ile birlikte, poilâne ve ticari mayayı birlikte kullanmayı doğrular. Poilâne'de 'Poilâne: Roll'un (` “ “ “ “ `poil' '' nin (` “ “ “ “ `poil '' 'i” poile (“ “ “ “ “ “ Poilâne ”' de, rulo için Sapı (` her biri 100 gram) dışarısında, yumuşak, besleyici ve sadece tatlı, yangından sonra, bu rulolar, çok sevdiğimiz evden bile devam edecektir. ”

Yemek kitapları ve tarifler Katie Lipsitt Onsuz yaşayamıyorum: Marcella Hazan'ın “Klasik İtalyan Yemeklerinin Temelleri” nden minestrone çorbası, domates sosu ve köfte; “Samin Nosrat tarafından Tuz Yağ Asitli Isı; Rose Gray ve Ruth Rogers'ın“ River Cafe Yemek Kitabı ”ndan“ Tüm Pizzalar ”; Alison Roman'ın“ Fantezi ”nden“ Hiçbir Şey ”ten“ Tüm Pizzalar ”ve Yotam Ostolenghi tarafından“ Jerusalem ”ten Yoğurt ile Sebze ve Salata yemekleri.

“Büyükannemin 'The Settlement Cook Book' ve annemin 'yemek pişirme sevinci' kopyası var. (İçeride yazılmış notlar harika.) En sevdiğim yemek kitabı, 1970'lerde Junior League tarafından yayınlanan 'San Francisco à la Carte'. Ve sadece biraz aptalca erkekler için betty crochbook'um var. ' Bu yemek kitabını 1950'lerde çocukken nasıl yemek yapacağımı öğretmek için kullandım ”diye yazdı Margot Tobias.

Heidi Haaland Bu beş yemek kitabını “özellikle stres zamanlarında zorunlu olarak yeniden okuma” olarak adlandırıyor: editörler Connie Colom, Lynn Anderson ve Lois Klee'nin illüstratör Lynn Anderson ve 80'lerin şefleri ve yazarlarından oluşan bir kadro; Edward Harris Heth'in “Ülke Kitchen Cook Kitabı”; Nieman Marcus tarafından yayınlanan “Pure & Basit: Bir Indicle Yemek Kitabı”; Mary Reynolds Smith'in “Bir Ülke Mutfağından Tatil Hediyeleri”; ve Denver Sanat Müzesi tarafından “Bir Çocuğun Noel Yemek Kitabı”.

“18 yaşındayken dört çocuğa bir çift olarak bakmak için Fransa'ya gittim. Aile Alsace'de yaşıyordu. Anne Carol adında Amerikalı bir kadındı ve bir Fransız erkekle evlendi. 'Fransız yemek sanatında ustalaşmayı öğrettim ve hala California'da bir kez benimsem için kullandığım için satın aldığım orijinal kopyam var. 'Jeanne Hertzog tarafından Petit Recueil De Gastronomie Alsacienne', bu küçük kitap gibi sık sık bu yemeklerin çoğunu yapmamı sağladım. Charles Thompson.

Deeann Wong Japon salatası, domates ve ıspanak salatası, patlıcan salatası ve yumurta köri tarifleri için Naomi Duguid'in “Burma” nı sıklıkla ifade eder; ve Yotam Ottolenghi'nin Ouzo ve Clementines ile kavrulmuş tavuk için “Kudüs”.

Buna göre Beth Glazener“Çeşitli dergilerden, yemek kitaplarından ve Amerika'nın test mutfağında, Cook'un ülkesi ve aşçının resimli web sitelerinden gelen bir ton tarif kullanıyorum. Muz ekmeği, şeker kurabiyeleri, Amerikan sandviç ekmeği, kepekli buğday ekmeği, bronkşak biske, kalın ve chewy çırçırma ve chewy çırçırma ve chewy çimenli sıyrık, jumby sıyırma kullanıyorum. Quiche, pekmez baharat kurabiyeleri, akçaağaç şurubu cevizli turta ve kahverengi şeker ve burbon çırpılmış krema (cevizli turtanın üstünde ölecek). ”

Barbara FelsingerMollie Katzen'in “Moosewood Yemek Kitabı”. Bezelye çorbası, ıspanak ricotta pasta, yeniden doldurulmuş doldurulmuş patates ve gazpacho en sevdiği tariflerdir.

Anne Whitacre “20'li ve 30'larda Perla Meyers'ın 1973 tarihli bir 'The Mevsim Mutfağı: Taze Yiyeceklere Dönüş' baskısında yolumu pişirdim ve hala kolay, orta veya sert ve üç maliyet aralıklarında, özellikle Coquilles Saint-Jacques Printanier, Salkipler Superyries içindeki tarifler için geri döndüm; Primavera. “

The Times'ın restoran incelemeleri için eski karikatüristinden en çok sevilen başlıklar, Donna Barstow, “Büyükannemden parçalanan büyükannemden 'yemek pişirmenin' erken bir baskısı. Orijinal çikolatalı mus tarifi, bu kadar çökmekte olan bir yemeği istemek için mükemmel bir şekilde yazılmış gibi yazılır. Gül Levy Beranbaum tarafından 'Kek İncil'i' önsözde, kekin, kekiyle birlikte sevişmediğini söylediğinde, kocasıyla birlikte, kekiyle birlikte sevgiye düştüğünü açıklar! Ayrıca, malzemeleri birleştirmenin yeni bir yolunu icat etti: Unu tereyağı ile şekere karşı tereyağı ile daha zengin bir kek yapıyor. ”

“Yemek kitaplarının edebi niteliklerini takdir etmek için yolculuğum, yazar olarak kendi işimden geldi. İlk kitabımın bir taslağını bitirdiğimde, kütüphanelerde saatlerce ve saatler geçirdim ve bazı rahatlama olarak daha fazla fiziksellik içeren bir proje başlatmak istedik. İkinci oğlumuzu ailemize davet ettim, bu yüzden aynı zamanda tüm yemek kitabını evinde yapmak için bir proje istedim. Panisse Menü Yemek Kitabı. ' Bu proje beni bugüne kadar benim ile birlikte kalan bazı karmaşık derslere itti. Tom Kemper.